Brandweer gealarmeerd voor brand bij supermarkt Jumbo in Nijmegen

21/02

Foto: Davy Derksen

21/02

Foto: Davy Derksen

21/02

Foto: Davy Derksen

21/02

Foto: Jesse van den Hater

21/02

Foto: Davy Derksen

21/02

Foto: Davy Derksen

21/02

Foto: Jesse van den Hater

21/02

Foto: Jesse van den Hater

21/02

Foto: Jesse van den Hater

21/02

Foto: Jesse van den Hater

21/02

Foto: Jesse van den Hater

De brandweer is dinsdagmiddag 21 februari om 16:36 gealarmeerd voor een winkelbrand bij de Jumbo aan de Fenikshof in Nijmegen. De brandweer rukte met groot materieel uit. Het winkelcentrum werd ontruimd en iedereen was in veiligheid gebracht. Ook de handhaving is aanwezig om het verkeer in goede banen te leiden.

Ter plaatse ging het om wc rollen wat in brand heeft gestaan meldt de politie. Er was een flinke rookontwikkeling, maar door snel handelen en de sprinklerinstallatie was het vuur snel onder controle. De brandweer heeft de winkel geventileerd. De waterschade is flink.

Update:
De brandweer heeft alsnog een ambulance gealarmeerd voor controle van 2 á 3 personen die rook ingeademd zouden hebben. Het ging om medewerkers van de Jumbo die geprobeerd hadden te blussen. Na controle hoefde er niemand mee naar het ziekenhuis. Salvage komt ter plaatse en zal met de winkelmanager een plan van aanpak maken. De winkel zou vandaag niet meer open gaan.