Samenwerking 112Nijmegennieuws met Nieuws uit Nijmegen

07/10

Foto: Maarten Blokpoel

Met trots kunnen wij u meedelen dat er een samenwerking tot stand is gekomen tussen 112Nijmegennieuws en Nieuws uit Nijmegen. Beide partijen zijn professionele organisaties met als doel de inwoners van Nijmegen en regio te informeren over het (112) nieuws. Er zijn veel incidenten waarbij van beide partijen een fotograaf/verslaggever aanwezig is, maar er zijn ook incidenten waarbij maar één van de twee partijen is. Dat is het moment waar we gaan samenwerken en dat we items en foto’s uitwisselen. U kunt dus vanaf heden tegen komen dat wij vermelden dat een item en de foto’s afkomstig zijn van Nieuws uit Nijmegen.

Op deze wijze kunnen wij beiden, als de top nieuws brengers van Nijmegen, onze volgers nog meer van actueel (112) nieuws voorzien. Wij zijn zeer enthousiast over deze samenwerking en zien een mooie toekomst hierin tegemoet.