Boekenboom in de Horstacker in brand gestoken

De brandweer van Nijmegen werd zondagochtend 8-5 om 5:42 gealarmeerd voor een buitenbrand in de Horstacker. Ter plaatse stond de welbekende boekenboom in brand. De boekenboom was bedoeld om boeken met elkaar te ruilen en had  een sociale functie in de wijk.  Zo konden de mensen achter de deur vandaan komen en ook eens met elkaar in contact komen bij de boom. Helaas is een groot deel van de boeken en de boom in vlammen op gegaan.

Heeft u iets gezien of gehoord neem dan contact op met de politie via 0900-8844

Foto: Ellen van Engelenburg

Foto: Ellen van Engelenburg

Foto: Ellen van Engelenburg

Foto: Ellen van Engelenburg

Foto: Ellen van Engelenburg

Foto: Ellen van Engelenburg

Foto: Ellen van Engelenburg

Foto: Ellen van Engelenburg

Foto: Ellen van Engelenburg

Foto: Ellen van Engelenburg